The Technodrome Forums

The Technodrome Forums (http://forums.thetechnodrome.com/index.php)
-   Fan Works Discussion (http://forums.thetechnodrome.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TMNT Oekaki Art Board Discussion (http://forums.thetechnodrome.com/showthread.php?t=19642)

Krang 08-12-2007 02:47 AM

It looks like your account was successfully created. Try logging in with your username and oekaki password. If your password doesn't work, try resetting it using the Recover Password link at the top.

syd 09-07-2007 03:35 AM

i don't understand...
having recovered password,'s still:
http://img171.imageshack.us/img171/889/dfsdig6.jpg
meanwhile i couldn't login as syd by that password.

Krang 09-08-2007 01:49 AM

Be sure you're using the login box at the top of this page (as opposed to the signup page you get after clicking "Register"). According to the error message, your oekaki account already exists, so try logging in with the password you chose when creating the oekaki account (as opposed to your forum password). If that doesn't work, try using the "recover password" link to reset your oekaki account's password.

If you still are unable to log in after trying the steps above, please let me know and I'll help you get your account working.

syd 09-08-2007 06:30 AM

that's weird,i never recieve any mail every time after recovering password.x_x
the situation now is:
i click register on the page of Oekaki Art Board,and type a password then submit be4 i was replied that message i ULed.
then i recover password,and type syd to continue be4 i check my mailbox and find no new mail at all.
...something's not right here.=''=?

Krang 09-09-2007 03:01 AM

Hmm, if you're not getting email when you request a password, I'll need to reset it for you. Check your PMs for more info.

Tanner 12-20-2007 05:08 AM

;___; It won't let me upload a pic I drew... *kicks it, then shouts and hops on one foot* Gives me this window that says "Server returned HTTP response code: 403 for URL: http://www.thetechnodrome/oekaki/shiget.php/
SendE". WHY!? Or is that it's way of telling you it's gone through? O_o?

Krang 12-20-2007 11:05 PM

It is most likely a problem related to the site being moved to a different server. Try again after a few hours, and if it still doesn't work, try restarting your computer.

Krang 01-07-2008 11:20 PM

The oekaki board has been upgraded from Wacintaki 1.3.8 to 1.3.11 for a few more bug fixes. If you notice any errors, please let me know by replying to this thread.

Krang 07-13-2008 01:16 AM

The oekaki board has been upgraded from Wacintaki 1.3.11 to 1.3.14. This update includes some bug fixes and a new drawing applet (Chibi Paint). If you encounter any errors, please let me know by replying to this thread.

Mutated Turtle 12-07-2008 04:54 PM

im entering the right password and it says that is not the right password :cry::(

Krang 12-09-2008 01:32 AM

You need to create an oekaki account in order to log in over there. To do that, click the Register link on the oekaki board, and you will be forwarded to a page that will let you create one.

Mutated Turtle 12-09-2008 05:07 PM

:-? i made a account

Krang 12-10-2008 12:54 AM

Make sure you're logging in over there with your oekaki username and password, not your forum ones. If that doesn't work, try resetting your password using the Recover Password link in the upper right-hand corner. If you still can't log in after that, let me know.

Mutated Turtle 12-10-2008 06:42 PM

:) the recovering password thing worked!

Krang 08-29-2009 03:53 AM

The oekaki board has been upgraded from Wacintaki 1.3.14 to 1.4.2 to pick up some bug fixes and minor features. If you encounter any errors, please let me know by replying to this thread.

Krang 04-09-2010 09:59 PM

The oekaki board has been upgraded from Wacintaki 1.4.2 to 1.5.0 for some small bug fixes and optimizations. If you come across any errors, please let me know by replying to this thread.

Koi 12-02-2010 07:45 PM

People should get on there and start drawing more : P

Ulisses31 01-13-2012 08:51 AM

I really canĀ“t understand the appeal for it :(

oldmanwinters 01-13-2012 10:35 AM

Been a while since I've looked at the ol' Oekaki, but I really lilke TVsKyle's Ray Fillet in Post199!
http://www.thetechnodrome.com/oekaki/

Plasticplayhouse 05-30-2013 09:08 AM

never seen that section of the boards before. pretty cool stuff. i really liked orokusaki123's stuff. it has a really cool etch a sketch look to it. also loved palmer's work.


All times are GMT -6. The time now is 09:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.