The Technodrome Forums

Go Back   The Technodrome Forums > General Forums > General Discussion > Everything Else

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2017, 12:03 PM   #1
Andrew NDB
Weed Whacker
 
Andrew NDB's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Auburn, WA
Posts: 10,321
Windows 10 S?

Does anyone know anything about this? Will this be for desktop computers as well?
Andrew NDB is online now   Reply With Quote
Old 05-04-2017, 12:22 PM   #2
Stephen
Hench Mutant
 
Join Date: Feb 2006
Location: England
Posts: 403
It seems to be an attempt by Microsoft to compete with Chrome OS. It apparently only runs stuff from Microsoft's App Store. It also forces people to use Edge and Bing by default.

https://arstechnica.co.uk/gadgets/20...-bing-default/
https://arstechnica.co.uk/informatio...-10-s-details/

Last edited by Stephen; 05-04-2017 at 12:34 PM.
Stephen is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 03:15 AM   #3
Utrommaniac
It only took 30 years
 
Utrommaniac's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Texas, US
Posts: 1,958
Well that's just horrible design.
Especially considering the brilliance of the touch screen that I'd really like to have to replace both my Mac and Cintiq. But I think in order to have that for graphic design, I'd probably be using something like a Dell anyway, but it doesn't have the detachable screen.
__________________
Utrommaniac is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 06:40 AM   #4
BubblyShell22
Leo-holic
 
BubblyShell22's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indiana
Posts: 16,362
I have Windows 10 on my Acer computer right now, but I don't think it's the 10 S version and just the original version.
__________________
"A warrior who never fails, never learns."-The Ancient One.

"Embrace your inner a**holiness."-Mr. Anderson.
BubblyShell22 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 01:39 PM   #5
MsMarvelDuckie
I know Quack-Fu
 
MsMarvelDuckie's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: The bowels of Hell, Texas(otherwise known as Decatur)
Posts: 6,082
Same here. Mine had Vista originally and I upgraded it to 10 when they had the free upgrade thing when they stopped supporting Vista. I honestly like Vista better but didn't have much choice if I still wanted to use my net. And 10 already forces you to use Bing by default anyway. Hate that. Still can't figure out how to switch it back. Thing is so NOT user-friendly!
__________________
"You IDIOTS! You've captured their STUNT doubles!" -from "Spaceballs"

"Where Science ends, magic begins." -Spiral, Uncanny X-Men #491

My various stories and fan-fics (including TMNT!!) are here:

http://z3.invisionfree.com/Mickeys_C...?showforum=188
MsMarvelDuckie is online now   Reply With Quote
Old 05-13-2017, 03:17 PM   #6
BubblyShell22
Leo-holic
 
BubblyShell22's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indiana
Posts: 16,362
I also had Vista with my Gateway, but since I had to get a new computer, I had to have Windows 10 on it. So far, no major problems and I use Google for my search since I have Internet Explorer. What browser do you use, Duckie?
__________________
"A warrior who never fails, never learns."-The Ancient One.

"Embrace your inner a**holiness."-Mr. Anderson.
BubblyShell22 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 03:06 PM   #7
MsMarvelDuckie
I know Quack-Fu
 
MsMarvelDuckie's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: The bowels of Hell, Texas(otherwise known as Decatur)
Posts: 6,082
It automatically switched me to Chrome and Bing when I upgraded. I HAD been using IE and Google with Vista but like I said it forced me to use Bing and I STILL don't know how to change it back as when I try to change the defaults it does nothing. Worst programming decision ever!
__________________
"You IDIOTS! You've captured their STUNT doubles!" -from "Spaceballs"

"Where Science ends, magic begins." -Spiral, Uncanny X-Men #491

My various stories and fan-fics (including TMNT!!) are here:

http://z3.invisionfree.com/Mickeys_C...?showforum=188
MsMarvelDuckie is online now   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 03:11 PM   #8
BubblyShell22
Leo-holic
 
BubblyShell22's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indiana
Posts: 16,362
Ah, I see. Maybe you should take it to Best Buy and see if they will get it back for you.
__________________
"A warrior who never fails, never learns."-The Ancient One.

"Embrace your inner a**holiness."-Mr. Anderson.
BubblyShell22 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2017, 03:25 PM   #9
MsMarvelDuckie
I know Quack-Fu
 
MsMarvelDuckie's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: The bowels of Hell, Texas(otherwise known as Decatur)
Posts: 6,082
There is not one near me. Or any computer tech place really. Even if there was, I'd have to find a way to get it there without a car. I guess I could call an IT support number but I don't have time to spend hours on the phone.
__________________
"You IDIOTS! You've captured their STUNT doubles!" -from "Spaceballs"

"Where Science ends, magic begins." -Spiral, Uncanny X-Men #491

My various stories and fan-fics (including TMNT!!) are here:

http://z3.invisionfree.com/Mickeys_C...?showforum=188
MsMarvelDuckie is online now   Reply With Quote
Old 05-15-2017, 05:41 AM   #10
BubblyShell22
Leo-holic
 
BubblyShell22's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Indiana
Posts: 16,362
Ah, that sucks. Sorry to hear that.
__________________
"A warrior who never fails, never learns."-The Ancient One.

"Embrace your inner a**holiness."-Mr. Anderson.
BubblyShell22 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.