The Technodrome Forums

Go Back   The Technodrome Forums > General Forums > General Discussion > Everything Else

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2007, 10:57 PM   #441
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 7,450
I'm using this post as a placeholder for when I'm more awake, and to let you know I read the post. I'll respond tomorrow when I'm in my right mind. It's been a very long day.
愛 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 05:54 PM   #442
Jo Dawn
Inactive Moderator
 
Jo Dawn's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Authority On All Things Don
Posts: 5,190
Nevermind. Got it, thanks.
__________________
Jo Dawn is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 02:51 AM   #443
Sunshine
Mad Scientist
 
Sunshine's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: A nice little spot in the gutter where I keep my mind
Posts: 1,437
Maybe someone here can help with this...

The laptop I use (I don't actually own a computer of my own but my roomates let me use theirs) suddenly started having problems with loading ANY page that asks for "security information" such as e-mail and things. We even tried turning the security OFF for a minute and seeing if that helped but it says "page can not be displayed" I tried to download a different browser. We usually use Internet Explorer for Windows so I tried to get Netscape I downloaded it fine but when I tried to use it I got some weird permission error or something. I know very little about computers so I am really not sure of any way to fix or work around this issue. Any ideas?
__________________
Sunshine is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 01:49 AM   #444
Krang
Admin and Sega Guru
 
Krang's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Dimension X
Posts: 3,731
Quote:
Originally Posted by Sunshine View Post
We usually use Internet Explorer for Windows so I tried to get Netscape I downloaded it fine but when I tried to use it I got some weird permission error or something.
When you try to use Netscape, what does the error message say? If it allows you to copy it, please paste it here. Also, which version of Netscape are you using? To find out, click Help at the top, then click About.
__________________

"My motherboard's microchips are chomping at the... 'bit'. A little computer humor." --Krang, Welcome Back, Polarisoids
Krang is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2007, 03:08 PM   #445
Sewer Bull
Devil's Advocate
 
Sewer Bull's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,768
My friend had to format her hard drive (viruses, apparently), but something went terribly wrong and she just can't install Windows anymore. Error in line 0, hivedef.inf file, as she puts it.

Can anything be done with that?
__________________

Soooo... THIS is how you spend your free time now?!
Sewer Bull is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2007, 05:31 PM   #446
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 7,450
Could be a corrupted disc. My Windows XP CD doesn't work too well anymore, and sometimes refuses to install, so I have to restart and try again. She may have the same problem. If she could get her hands on another disc, you could confirm that.
愛 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2007, 05:24 PM   #447
Sunshine
Mad Scientist
 
Sunshine's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: A nice little spot in the gutter where I keep my mind
Posts: 1,437
Quote:
Originally Posted by Krang View Post
When you try to use Netscape, what does the error message say? If it allows you to copy it, please paste it here. Also, which version of Netscape are you using? To find out, click Help at the top, then click About.
I'll check later and type the message out here by hand if I need to. I'd check now but I can't. The laptop isn't here right now. ^_^'
__________________

Last edited by Sunshine; 06-23-2007 at 06:04 PM. Reason: Added a reason :P
Sunshine is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 11:06 AM   #448
Hannah
Once more, with feeling!
 
Hannah's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 4,111
What the hell?


Okay, what? I can't figure out how this happened or how to fix it.
__________________
Hannah is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 11:18 AM   #449
Anarky
Outlaw Hero
 
Anarky's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Tannhauser Gate
Posts: 4,867
What exactly is the problem? It might help if we knew that. I'm assuming Spider-Man is your wallpaper. And you want ot listen to that song by the Comeback Kid using Winamp.

... I seriously can't see anything wrong on this picture.
Anarky is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 11:19 AM   #450
Hannah
Once more, with feeling!
 
Hannah's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 4,111
The main window of Winamp is huge, and not resizable in such a way.
__________________
Hannah is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 11:20 AM   #451
Sewer Bull
Devil's Advocate
 
Sewer Bull's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,768
I believe one of the panels is ridiculously huge in comparison to the other...

... quitting the program and re-launching it wouldn't help?
__________________

Soooo... THIS is how you spend your free time now?!
Sewer Bull is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 11:21 AM   #452
Hannah
Once more, with feeling!
 
Hannah's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 4,111
Quote:
Originally Posted by Sewer Bull View Post
I believe one of the panels is ridiculously huge in comparison to the other...

... quitting the program and re-launching it wouldn't help?
Yeah, that didn't work.
__________________
Hannah is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 02:49 PM   #453
GK Punk
I'm your Devil
 
GK Punk's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 12,417
I love those parody Spider-Man comics. Anyway, I'd try changing your Winamp skin to the modern one and see what happens. You can always try uninstall/reinstall and see what happens.
__________________

The Technodrome's original trap
GK Punk is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 03:06 PM   #454
Hannah
Once more, with feeling!
 
Hannah's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 4,111
Quote:
Originally Posted by Michi heavenly6 View Post
I love those parody Spider-Man comics. Anyway, I'd try changing your Winamp skin to the modern one and see what happens. You can always try uninstall/reinstall and see what happens.
I changed it to the modern skin and it looks fine, but the classic one still is messed up when I change it back. I can live with it, but I'm curious why it's doing this..
__________________
Hannah is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 03:12 PM   #455
GK Punk
I'm your Devil
 
GK Punk's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 12,417
I don't know, I've never heard of it happening before. That is so odd. And by the way, welcome back Hannah.
__________________

The Technodrome's original trap
GK Punk is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2007, 03:31 PM   #456
Mecha Cow
Gorgeous and modest too
 
Mecha Cow's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: The Netherlands
Posts: 3,699
If other skins work fine, it's probably the skin in question that's messed up. Try redownloading it.

Also, you now owe it to us to post a link to those Spider-Man comics. I haven't seen them in ages. FAPPO!
__________________
Mecha Cow is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 12:13 AM   #457
Krang
Admin and Sega Guru
 
Krang's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Dimension X
Posts: 3,731
Quote:
Originally Posted by nahhan- View Post
Okay, what? I can't figure out how this happened or how to fix it.
You probably enabled "Double Size" by accident. Try pressing Ctrl+D.
__________________

"My motherboard's microchips are chomping at the... 'bit'. A little computer humor." --Krang, Welcome Back, Polarisoids
Krang is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 05:49 AM   #458
Hannah
Once more, with feeling!
 
Hannah's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 4,111
Quote:
Originally Posted by Krang View Post
You probably enabled "Double Size" by accident. Try pressing Ctrl+D.
That works. Thank you!
__________________
Hannah is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2007, 12:49 AM   #459
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 7,450
Sticky this again, jerks. I need my mod action again.
愛 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2007, 06:16 PM   #460
a_big_apple
Hench Mutant
 
a_big_apple's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Boston
Posts: 286
Audio Editing Software/Knowledge?

I'm not sure if this belongs here, or in the New TMNT Movie discussion.... I'm wondering if anyone knows what kind of software to use, or how to go about, separating out the voiceover commentary from the rest of the audio in the deleted scenes on the new dvd. I just want to hear what they're saying without interruption from the commentary, and since there's no option to turn it off, I figured there must be someone out there who understands these things better than I do and has thought about how to get rid of it..... Any ideas?
__________________
"Wise man say: forgiveness is divine, but never pay full price for late pizza."

a_big_apple is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.