The Technodrome Forums

The Technodrome Forums (http://forums.thetechnodrome.com/index.php)
-   Questions/Comments/Suggestions (http://forums.thetechnodrome.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   [Question] Something wrong with the forums on my phone (http://forums.thetechnodrome.com/showthread.php?t=64015)

Andrew NDB 06-04-2021 11:11 PM

Something wrong with the forums on my phone
 
All of a sudden today, when I go to the forums on my phone it right away defaults to the normal look (the gray and blue)... but within about 1 or 2 seconds it then goes to the "template style" look, which is all black text on a white background. If I go to the upper right corner and click "Default Style" for a second it will go back to the normal look, but within another second or two it will just default back to the "template style" again. Nothing I do seems to break me out of this loop. It looks fine on my computer.

Any ideas?

Leo656 06-04-2021 11:27 PM

There was a thread about this a year or so ago, too. It does that on mine, too. Very rarely it won't, but then eventually it will again. It always goes back to the white screen (which I hate). Been like that for a while for a lot of folks.

I only ever come on here with my laptop, so it's a non-issue for me but I can see how it would be annoying.

FredWolfLeonardo 06-05-2021 12:21 AM

Usually on phone web browsers, there is an option of "use Desktop Version" somewhere in the settings. Keep that enabled, and it should do the trick for you.

Leo656 06-05-2021 12:31 AM

Nope. Again, this was discussed over a year ago. No matter how many times you select that option it automatically reverts to the Mobile setting by itself.

That's the whole reason people brought it up in the first place, because in theory that should work but in fact it does not work.

FredWolfLeonardo 06-05-2021 01:18 AM

How about clearing history/cookies? I now recall having the same problem years ago (which Desktop mode didn't fix), but then I cleared my history/cookies and that fixed it.

Andrew NDB 06-05-2021 01:31 AM

Has to be the host updated their MySQL but it's not jiving with the 10+ year old vBulletin software. That's too bad. I don't see myself coming here a lot if it's stuck like this, at least from the phone.

Leo656 06-05-2021 03:02 AM

Trying to thumb-text anything of substance is a goddamn nuisance, anyway. The three or four times I even TRIED to use this forum on my phone, it took me like five minutes to type something that it would take like a minute to type on the laptop, between stupid Auto-Correct and the usual touchscreen-related nonsense. I can't even imagine using my phone as the primary method of using this forum, that sounds positively awful. Unless you're one of those "one sentence post full of spelling errors" people, which I obviously am not.

Literally the only time I've ever used my phone for this sh*t is when my laptop is doing updates or I'm in the kitchen cooking something that takes a long time to cook. And using the phone for this is so awful I haven't even done that much in years, I just look at YouTube videos and figure the 'Drome will still be there when I get back upstairs and can post properly again.

I also hate looking at tiny text and having to "stretch" the screen just to read someone's posts. Seriously I'm aghast and amazed that anyone would ever use their phone to forum-post as anything but a last resort. It's the sh*ts.

Jephael 07-22-2021 11:54 AM

I'll sometimes lurk on these forums using my phone, but I never log on to post. I save that for my laptop!


All times are GMT -6. The time now is 05:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.