The Technodrome Forums

Go Back   The Technodrome Forums > Announcement Forums > Questions/Comments/Suggestions

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2020, 01:51 PM   #1
ABrown
Mad Scientist
 
ABrown's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,571
Need Some Tech Support

I'm having some trouble getting on The Technodrome forums. This error message keeps coming up (see below). I can only get through periodically. Does anyone have any recommendations?




ICAP Error (icap_error)

An error occurred while performing an ICAP operation: Connection failure: All connection attempts to the ICAP server failed.
There could be a network problem, the ICAP service may be misconfigured, or the ICAP server may have reported an error.

For assistance, contact your server support team.


EDIT: This problem is only happening on my computer at work (http://forums.thetechnodrome.com/sho...4&postcount=30). My Chromebook at home seems to be accessing the site just fine.

Here's an image of what is appearing:
Attached Images
File Type: jpg Picture0001.jpg (11.9 KB, 2 views)

Last edited by ABrown; 06-05-2020 at 11:02 AM.
ABrown is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.